Zimska vreća sa nogavicama

Od: 270 kn

Kategorija:

I kada je mnogo hladno sa Tabita vrećama za spavanje je toplo!!!

Product options

Poništi odabir

Opis

Posebnost vreća sa nogavicama je u tome što se u njima djeca osjećaju nesputano. Čak i ona djeca koja ne vole klasične vreće bez problema prihvačaju spavati u ovakvim vrećama. Ove vreće imaju stopalice, ali ukoliko želite da vreća bude bez njih samo napomenite prilikom naručivanja.

Materijal: Tabita zimske vreće su izrađene od dva sloja tople, meke i ugodne termo felpe. No, ukoliko Vi želite da Vaša vreća bude od nekog drugog materijala slobodno nas kontaktirajte. Izrađujemo i vreće za spavanje sa raznim otiscima i imanom Vaše bebe- sve po dogovoru.

Kako odabrati pravu veličinu: Naše vreće su dugačke 80,90,100,110 cm od ramena do stopala. Za odabir prave dužine bilo bi najbolje da izmjerite svoje djete od ramena do poda i na to dodate još 15 cm i dobili ste pravu dužinu za svoje djete.

Tabita vam nudi najveći izbor vreća za spavanje u Hrvatskoj.  Nudimo vam ljetne,proljetne i zimske vreće u raznim veličinama, sa nogavicama (za djecu koja ne vole klasične vreće) , mogučnost postavljanja rukava na patent zatvarač… bilo kakvu Vašu ideju nastojat ćemo realizirati. Za sve vanstandardne narudžbe molimo da nas kontaktirate e-mailom ili telefonski.

Dodatne informacije

Dodatne informacije
Dužina vreće

80cm, 90cm, 100cm, 110cm

Rukav

Bez rukava, Dugi rukav

Recenzije(0)

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Zimska vreća sa nogavicama”

*

Kontakt

Doverska 40, 21000 Split, Hrvatska
+385 (0)91 571 3838
info@dodoty.com
tabita

Pratite nas