Mei Tai Nosiljka Kocke

380 kn

Kategorija:

Mei tai je  zdravstveno ispravna i udobna nosiljka namjenjena bebama od 3.mj do 3 godine.Jako je jednostavna i pruža mogučnost različitih načina nošenja…

Opis

Ukratko o Mei tai nosiljci:

Jednostavna za korištenje

Od 3-čeg mjeseca do 4. godine

Mogučnost nošenja na prsima, boku i leđima

Maximalna udobnost za bebe i roditelje

Ergonomska konstrukcija za zdravstvenu ispravnost

Tabita Mei tai nosiljka je spoj kompaktne nosiljke i marame.

Kome je namjenjena

Mei tai nosiljka je prilagođena bebama koje imaju kontrolu nad vratnim mišićima- najčešće je to od 3-čeg mjeseca  (Evo kako provjeriti: kada je beba u ležećem položaju na prsima trebala bi se moći samostalno odići od podloge i zadržati nekoliko trenutaka u tom položaju.), a može se koristiti sve do 3-4 godine starosti djeteta ( 20 kg).
Zdravstvena ispravnost

Ergonomska konstrukcija nosiljke  drži bebu u savršenom položaju za najbolji razvoj kukova, pelvisa i kralježnice na koje, pogotovo kod malih beba, izrazito moramo paziti.                 Mei tai nosiljka zahtjeva da je položaj bebinih nogu u dubokom čućnju, i noge ni u kojem trenutku ne vise, a to osigurava pravilan razvoj kukova te riješava problem deformacije pelvisa. Zdrav razvoj kukova izrazito je važan i za kasniji motorički razvoj, pravilno kretanje, kralježnicu…

Udobnost za bebu

Tabita mei tai nosiljke rađene su i dizajnirane u suradnji sa stručnjacima kako bi pružile maksimalnu udobnost i nosačima i bebama.
Da bi djetetu pružila potpunu udobnost mei tai nosiljka je podstavljena na području bebine glavice i oko nogica. Nosiljka čuva bebinu kralježnicu i nježno naslanjaju bebu na tijelo roditelja. Zaglavlje nosiljke ima  nekoliko opcija namještanja ovisno o tome da li je beba budna ili spava.

Udobnost za roditelja

Podstavljene naramenice i struk nosiljke omogučuju neprekidnu udobnost tokom nošenja, bez obzira na bebinu težinu. Sama nosiljka potiče pravilno, uspravno držanje roditelja, a  težinu raspoređuje preko cijelog tijela. Mei tai nosiljka omogućava da je beba prilikom nošenja priljubljena uz nosača tako da beba ima isti centar gravitacije kao i sam nosač- a to je ključna stvar prevencije bolova u leđima. Stoga je ova nosiljka odličan izbor za roditelje koji imaju problema sa kralježnicom.

 Kako se koristi

U mei tai nosiljci bebe se mogu nositi na prsima, na boku i na leđima.Iskusnije mame mogu i dojiti sa mei tai nosiljkom. U sva tri položaja beba je u savršenom položaju za najbolji razvoj kukova, pelvisa i kralježnice.                                                                                                             Vezivanje mei tai nosiljke je zbilja jednostavno i ne predstavlja problem niti početnicima. Upute o vezivanju pogledajte u izborniku sve o nosiljkama-video upute.

Od čega je izrađena

Tabita mei tai nosiljke izrađene su od visokokvalitetnog, mekanog i čvrstog pamuka sa višestrukim šavovima tako da bebama mogu pružiti nježnost i sigurnost istovremeno.

Održavanje

Mei tai nosiljka može se prati ručno ili u perilici rublja na temperaturi do 40 C.
Peglati na srednjoj temperaturi.

…još o Mei Tai nosiljci

***Tabita mei tai nosiljka može se nositi sa dvije strane: jednobojne i one sa ukrasnim panelom. ***Ovu nosiljku mogu koristiti osobe različite tjelesne građe.
***Mei tai nosiljke omogućavaju mamama da uz nošenje bebe obavljaju i druge stvari: kućanske poslove, kupovinu, igru sa starijim djetetom…Praktična je jer ju možete nositi tamo gdje kolica nemaju pristupa. Mei tai nosiljke odličan su izbor za duge šetnje jer pravilno raspoređuju težinu djeteta preko cijelog tijela, a zgodne su i za brzinske izlaske.
***Ne bojte se da ćete nošenjem razmaziti svoje djete. Bebama je nošenje potrebno da bi zadovoljile svoju potrebu za toplinom, blizinom, sigurnošću i ljubavlju. Nošenje je jedan od iskaza ljubavi koji oni razumiju.
***Znanstveno je dokazano da su nošena djeca samopouzdanija, manje plaču, bolje se razvijaju i imaju ublažene kolike.

 

Recenzije(0)

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Mei Tai Nosiljka Kocke”

*