Ljetna vreća za spavanje Medo

Od: 200 kn

Kategorija:

Tabita vam nudi najveći izbor vreća za spavanje u Hrvatskoj.  Nudimo vam ljetne i zimske vreće u raznim veličinama …

 

Product options

Poništi odabir

Opis

Materijal: Tabita ljetne vreće za spavanje izrađene su od 100% pamučnog jerseya koji je jako ugodan i mekan.     No, ukoliko Vi želite da Vaša vreća bude od nekog drugog materijala slobodno nas kontaktirajte. U ponudi imamo frotir, posteljno platno…Vreće mogu biti biti jednoslojne ili dvoslojne.Izrađujemo i vreće za spavanje sa raznim otiscima i imanom Vaše bebe- sve po dogovoru.

Kako odabrati pravu veličinu: Naše vreće su dugačke 70, 90, 110, 130, 150 cm od ramena do dna vreće. Za odabir prave dužine bilo bi najbolje da izmjerite svoje djete od ramena do poda te na to nadodate još 20-30 cm. Na taj način ćete dobiti odgovarajuću dužinu vreće za svoje djete. I zbog dodavanja ovih 20-30 cm možete biti sigurni da će ta ista vreća odgovarati djetetu i iduće godine.

Tabita vam nudi najveći izbor vreća za spavanje u Hrvatskoj.  Nudimo vam ljetne,proljetne i zimske vreće u raznim veličinama, sa nogavicama (za djecu koja ne vole klasične vreće) , mogučnost postavljanja rukava na patent zatvarač… bilo kakvu Vašu ideju nastojat ćemo realizirati. Za sve vanstandardne narudžbe molimo da nas kontaktirate e-mailom ili telefonski.

Dodatne informacije

Dodatne informacije
Dužina vreće

70cm, 90cm, 110cm, 130cm, 150cm

Rukav

Bez rukava, Dugi rukav

Recenzije(0)

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Ljetna vreća za spavanje Medo”

*

Kontakt

Doverska 40, 21000 Split, Hrvatska
+385 (0)91 571 3838
info@dodoty.com
tabita

Pratite nas