Elastična marama Simba

340 kn 320 kn

Kategorija:

Elastične marame su zbog svoje mekoće i nježnosti najboljni odabir za prve mjesece bebina života. Odlikuje ih izuzetna udobnost…

Opis

Razni načini nošenja

Od rođenja do 13 kg

Idealna nosiljka za novorođenčad

Zdravstveno ispravna nosiljka

Maximalna udobnost za bebe i roditelje

100% pamučni materijali

Kome je namjenjena: Ova marama namjenjena je bebama od rođenja do 15 kg. Idealne su za novorođenčad.

Zdravstvena ispravnost: Anatomska  konstrukcija nosiljke  drži bebu u savršenom položaju za najbolji razvoj kukova, pelvisa i kralježnice na koje, pogotovo kod malih beba, izrazito moramo paziti. Mei tai nosiljka zahtjeva da je položaj bebinih nogu u dubokom čućnju, i noge ni u kojem trenutku ne vise, a to osigurava pravilan razvoj kukova te riješava problem deformacije pelvisa. Zdrav razvoj kukova izrazito je važan i za kasniji motorički razvoj, pravilno kretanje, kralježnicu…

Od čega je izrađena: Tabita elastične marame izrađene su od mekanog i nježnog pamuka.

Udobnost za bebu i roditelja: Elastična marama  neče uzrokovati leđne probleme kod nosača jer se nosi preko oba ramena, a široke i mekane pamučne trake sa križanjem na leđima daju potporu i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu. Elastična marama omogućava da je beba prilikom nošenja priljubljena uz nosača tako da beba ima isti centar gravitacije kao i sam nosač- a to je ključna stvar prevencije bolova u leđima. Stoga je ova nosiljka odličan izbor za roditelje koji imaju problema sa kralježnicom. Vrlo su udobne za bebe zbog svoje mekoće i anatomste prilagodljivosti bebinom tijelu.

Kako se koristi: U Tabita elastičnoj marami djete se može nositi u više položaja: koljevka položaj, uspravni, na boku, sprijeda . Omogućava i diskretno dojenje u javnosti. Upute kako se koristi nalaze se u izborniku Sve o nosiljkama- video upute. Elastičnu maramu mogu koristiti mame i tate sitnije i krupnije građe.

Održavanje: Elastična mamara može se prati ručno ili u perilici rublja na temperaturi do 40 C. Peglati na srednjoj temperaturi.

…još malo o elastičnim maramama: Marama omogućava mami da uz nošenje bebe obavlja i druge stvari: kućanske poslove, kupovinu,da se igra sa starijim djetetom… Idealna je za šetnje.       Znanstveno je dokazano da su nošena djeca samopouzdanija, manje plaču, bolje se razvijaju i imaju ublažene kolike . Nošenjem djete zadovoljava svo ju potrebu za toplinom, blizinom, sigurnošću i ljubavlju.

Recenzije(0)

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Elastična marama Simba”

*