Elastična marama Red flower

340 kn

Kategorija:

Opis

Razni načini nošenja

Od rođenja do 13 kg

Idealna nosiljka za novorođenčad

Zdravstveno ispravna nosiljka

Maximalna udobnost za bebe i roditelje

100% pamučni materijali

Kome je namjenjena: Ova marama namjenjena je bebama od rođenja do 15 kg. Idealne su za novorođenčad.

Zdravstvena ispravnost: Anatomska  konstrukcija nosiljke  drži bebu u savršenom položaju za najbolji razvoj kukova, pelvisa i kralježnice na koje, pogotovo kod malih beba, izrazito moramo paziti. Mei tai nosiljka zahtjeva da je položaj bebinih nogu u dubokom čućnju, i noge ni u kojem trenutku ne vise, a to osigurava pravilan razvoj kukova te riješava problem deformacije pelvisa. Zdrav razvoj kukova izrazito je važan i za kasniji motorički razvoj, pravilno kretanje, kralježnicu…

Od čega je izrađena: Tabita elastične marame izrađene su od mekanog i nježnog pamuka.

Udobnost za bebu i roditelja: Elastična marama  neče uzrokovati leđne probleme kod nosača jer se nosi preko oba ramena, a široke i mekane pamučne trake sa križanjem na leđima daju potporu i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu. Elastična marama omogućava da je beba prilikom nošenja priljubljena uz nosača tako da beba ima isti centar gravitacije kao i sam nosač- a to je ključna stvar prevencije bolova u leđima. Stoga je ova nosiljka odličan izbor za roditelje koji imaju problema sa kralježnicom. Vrlo su udobne za bebe zbog svoje mekoće i anatomste prilagodljivosti bebinom tijelu.

Kako se koristi: U Tabita elastičnoj marami djete se može nositi u više položaja: koljevka položaj, uspravni, na boku, sprijeda . Omogućava i diskretno dojenje u javnosti. Upute kako se koristi nalaze se u izborniku Sve o nosiljkama- video upute. Elastičnu maramu mogu koristiti mame i tate sitnije i krupnije građe.

Održavanje: Elastična mamara može se prati ručno ili u perilici rublja na temperaturi do 40 C. Peglati na srednjoj temperaturi.

…još malo o elastičnim maramama: Marama omogućava mami da uz nošenje bebe obavlja i druge stvari: kućanske poslove, kupovinu,da se igra sa starijim djetetom… Idealna je za šetnje.       Znanstveno je dokazano da su nošena djeca samopouzdanija, manje plaču, bolje se razvijaju i imaju ublažene kolike . Nošenjem djete zadovoljava svo ju potrebu za toplinom, blizinom, sigurnošću i ljubavlju.

Recenzije(0)

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Elastična marama Red flower”

*