Easy wrap Orange

380 kn

Kategorija:

Ako biste voljeli nositi svoju bebu u elastičnim dugim maramama, a čini Vam se prekomplicirano onda je, vjerujte nam, Easy wrap pravi odabir za Vas.

Opis

Od rođenja do 13 kg

Jednostavna za korištenje

Idealna nosiljka za novorođenčad

Zdravstveno ispravna nosiljka

Maximalna udobnost za bebe i roditelje

100% pamučni materijali, atestirane alke

Iz Tabita radionice upravo je izišla još jedna nova vrsta nosiljki/ marama jedinstvena na našem tržištu. Radi se u Tabita easy wrap marami.
Godine iskustva u proizvodnji raznovrsnih nosiljki za bebe pomogle su nam da dizajniramo idealnu maramu koja pruža sigurnost, udobnost, jednostavnost i brzinu postavljanja.
Ako biste voljeli nositi svoju bebu u elastičnim dugim maramama, a čini Vam se prekomplicirano onda je, vjerujte nam, Easy wrap pravi odabir za Vas.
Elastične marame i easy wrap marame rađene su istih tkanina i imaju identične načine nošenja bebe.
Ali:
…easy wrap je daleko jednostavniji.                                                                                             … nema više materijala koji se vuče po podu dok ga motate oko sebe
… vrlo jednostavno se zateže i otpušta

Kome je namjenjena: Ova marama namjenjena je bebama od rođenja do 13 kg. Idealne su za novorođenčad.

Zdravstvena ispravnost: Easy wrap je vrlo praktično i jednostavno pomagalo za nošenje beba i male djece. Zdravstveno je ispravna jer su u  marami nožice  u pravilnom položaju, a to ima pozitivan učinak na razvoj kukova , kralježnica je blago zaobljena i nema pritiska na zdjelicu.

Od čega je izrađena: Tabita easy wrap nosiljke izrađene su od mekanog i nježnog pamuka. Aluminijske alke, koje služe za podešavanje, atestirane su na 30 kg.

Udobnost za bebu i roditelja: Sama nosiljka potiče pravilno, uspravno držanje roditelja, a  težinu raspoređuje preko cijelog tijela  pa je stoga najbolji izbor za sve roditelje koji imaju problema sa kralježnicom. Easy wrap omogućava da je beba prilikom nošenja priljubljena uz nosača tako da beba ima isti centar gravitacije kao i sam nosač- a to je ključna stvar prevencije bolova u leđima. Vrlo su udobne za bebe zbog svoje mekoće i anatomste prilagodljivosti bebinom tijelu.

Kako se koristi:U easy wrap nosiljci djete se može nositi u više položaja. Upute kako se koristi nalaze se u izborniku Sve o nosiljkama- video upute. Easy wrap je lako prilagodljiva marama pa je mogu koristiti mame i tate sitnije i krupnije građe.

Održavanje: Easy wrap se može prati ručno ili u perilici rublja na temperaturi do 40 C.
Peglati na srednjoj temperaturi.

…još malo easy wrap nosiljci:  Marama omogućava mami da uz nošenje bebe obavlja i druge stvari: kućanske poslove, kupovinu,da se igra sa starijim djetetom… Idealna je za šetnje. Znanstveno je dokazano da su nošena djeca samopouzdanija, manje plaču, bolje se razvijaju i imaju ublažene kolike. Nošenjem djete zadovoljava svo ju potrebu za toplinom, blizinom, sigurnošću i ljubavlju.

Recenzije(0)

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Easy wrap Orange”

*